Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Dragonflight következő frissítésének dátuma, egy rakat újdonság érkezik

|

A WoW játékosainak nincs okuk panaszra: néhány héten belül megjönnek a hivatalos Classic Hardcore szerverek, aztán a 10.0.7-es csomag.

Hirdetés

Amikor megjelent a World of Warcraft: Dragonflight, akkor a Blizzard feszes tempójú frissítéseket ígért, ehhez pedig láthatóan tartja is magát. Az elmúlt majd' egy évben szépen sorban érkeztek a csomagok, és bár nem mindegyik hozott magával új kontinenseket és raideket, mind tartogatott számunkra kisebb-nagyobb eseményeket, karakteropciókat és küldetéseket. A szeptemberben érkező 10.0.7., a Fury Incarnate is az utóbb kategóriába tartozik.

A Season 2-es szakasz utolsó csomagjában megkapjuk a Night Elf és a Forsaken kozmetikai szereléseket (a hozzájuk tartozó küldetésekkel együtt), a Dreamsurges nevezetű eseményeket, új Draenei, Night Elf és Forsaken opciókat, egy maroknyi új sztoriküldetést, a Brewfest és a Hallow's End események átalakítását, valamint a legutóbbi Megadungeon Heroic verzióját.

Hirdetés

Bizonyára nem ez lesz az a frissítés, ami százával hozza majd az új előfizetőket, de a jelenlegi játékosoknak lesz mivel elszórakozniuk a Season 3-ig hátralévő néhány hónapban. A Fury Incarnate pontosan szeptember 5-én (európában szeptember 6-án) érkezik.

Aki a Dragonflight helyett a Classic szervereken szeretne kalandozni, azoknak ott lesz a Hardcore verzió indulása. Akármelyik oldalán is vagy Azerothnak, nem fogsz unatkozni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)