Hirdetés

Megvan a WoW: Dragonflight első tartalmi csomagjának megjelenési dátuma

|

A Blizzard sűrű frissítéseket ígért az új World of Warcraft kiegészítőhöz, egyelőre úgy tűnik, tartják a szavukat.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands veresége után a Blizzard nagyot váltott hozzáállásán. A Dragonflight megjelenése egy szebb időszak ígérete volt, amit a fejlesztők nagyon csinos frissítési tervezettel erősítettek meg.

Persze ezek ilyenkor általában csak szavak, a gyakorlott gamer már csak abban hisz, amivel játszott is. Most úgy tűnik, hogy a Blizzard ténylegesen tartani akarja a szavát: a 10.0.5-öt januárra ígérték, és januárban be is fog futni. Már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

A WoW: Dragonflight első nagyobb csomagja pontosan január 25-én jelenik meg Európában. Fontos hozzátenni, hogy ez egy alapvetően kisebb frissítés: nincs új zóna vagy raid, viszont kapunk új transmog lehetőségeket, UI fejlesztéseket, kaszt-egyensúlyt érintő változtatásokat és egy Trading Post nevű új játékelemet.

A Trading Post számos feladatot ad majd azoknak, akik rendszeresen kalandoznak Azeroth világában: támassz fel játékosokat, ölelj meg egy sárkányt, táncolj egyet a haverokkal és hasonlók. Ezek teljesítéséért olyan fizetőeszközt kapunk, amelyet a Trading Postban beválthatunk új és visszatérő kozmetikai tárgyakra.

A Trading Post egy héttel a frissítés érkezése után, február elsején fogja megnyitni kapuit. Ti visszatértek kipróbálni az újdonságokat?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)