Hirdetés

Megvan az 5000. GSTV feltöltés!

|

Örül a kicsi szivünk, hiszen elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz a tv.gamestar.hu életében.

Hirdetés

Az első magyar gamer videómegosztó, a tv.gamestar.hu jól megkapta az ötezredik feltöltését is, aminek mi végképp tudunk örülni, s tesszük is ezt. Nagyon sokan járultatok hozzá ahhoz, hogy a tv.gamestar.hu nagy videómegosztóvá nője ki magát, s nagy tisztelet jár a legaktívabb feltöltőinknek is.

Az 5000. feltöltés a második legtöbbet feltöltő felhasználónk, hagymaschips nevéhez fűződik. Nincs gondban a jó időzítéssel, ugyanis a 4000. videót is ő töltötte fel nekünk, úgyhogy nagyon ügyesen bele tud nyúlni a jóságba, az már biztos. Az 5000. videón a világ egyik legkeményebb embere, Jack Bauer látható, amint pontosan 100 embert nyír ki, mindössze öt nap (évad) alatt. Formában van az öreg. Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket azzal, hogy ide is feltöltöttétek videóitokat, találkozunk a 6000. feltöltésnél. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)