Hirdetés

Megvan az Alfred Hitchcock klasszikusára építő játék megjelenési dátuma

|

Nem kell nagyon sokat várnunk a rettegés átélésére.

Hirdetés

Alfred Hichcock 1958-as noir thrillerére alapozva készít egy nagyon érdekesnek tűnő kalandjátékot a Pendulo Studios Alfred Hitchcock - Vertigo címmel. A csapat célja, hogy a klasszikust alaprajzként használva felépítsen egy új történetet a megszállottságról, manipulációról és őrületről.

Egy nagyon erős narratív élményt ígérnek a fejlesztők, amire szerencsére nem kell olyan sokat várnunk, mint eredetileg sejtettük.

Hirdetés

A Pendulo bejelentette a hivatalos megjelenési dátumot, ami 2021. december 16., legalábbis ami a PC-s verziót illeti. A PlayStation, Xbox és Nintendo Switch verziókat csak 2022-ben fogják tudni összerakni a srácok, de egyelőre úgy tűnik, hogy legalább egyszerre tervezik kihozni a következő és jelenlegi generációs kiadásokat is.

Ilyen közel a karácsonyi szezonhoz alapvetően nem azt terveznénk, hogy Hitchcock filmeket darálunk, de "sajnos" így kénytelenek leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)