Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a következő South Park játék

|

A hócsatához nem marad már túl sok hó, mire a South Park: Snow Day! méltóztatik megjelenni.

Hirdetés

Sokan reménykedtek abban, hogy a 2015-ös South Park: The Stick of Truth és a két évvel később kiadott South Park: The Fracktured but Whole kedvező fogadtatása után a Matt Stone és Trey Parker vezette South Park Digital Studios még ha partnert is vált, a már bevált szerepjátékos vonalat viszi tovább. Ők bizonyára csalódásként élték meg a THQ Nordic gondozásában érkező új South Park játék bejelentését, mivel a Question stúdió alkotása a rajongók egy egészen másik csoportjának szól.

A South Park: Snow Day! a maró társadalomkritikával, fekete humorral gazdagon átszőtt történetmesélésről a csapatos akcióra helyezi a hangsúlyt, egyszerre négyen foghatunk össze, hogy a behavazott kisváros utcáin "vérre menő" csatákat vívjunk, méghozzá 3D-ben. Ha a haverok nem érnek rá, akkor botok csatlakoznak hozzánk, hogy az új srác személyében megmenthessük a világot, és ezzel kivívjuk Cartman, Stan, Kyle és Kenny elismerését.

Hirdetés

Más, kortárs kooperatív akciójátékokhoz hasonlóan az élmény esszenciális részét képezi a karakterek testreszabhatósága, a közelharci és távolsági fegyverek továbbfejlesztése, de akár speciális képességeinket is bevethetjük majd az ellenséges hordákkal és a főellenfelekkel küzdve. Minderre március 26-ától keríthetünk sort, aznap válik ugyanis elérhetővé a Southpark: Snow Day! PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és Nintendo Switchen.

A sztenderd kiadás 29,99 euróba kerül majd, míg a kozmetikai csomagokkal, extra fegyvertípusokkal és új játékmóddal felvértezett digital deluxe kiadásért más 49,99 eurót kér a kiadó. Az előrendelők jutalma mindkét verzió esetében az Underwear Gnome Cosmetics csomag lesz, amely az alsónadrág-gnómokra jellemző sapkát, szakállat és zöld tunikát tartalmaz. Aki viszont többre, lehetőleg kézzelfogható ajándékokra vágyik, az választhatja a korlátozott példányszámú gyűjtői kiadást, amiben cartmanes hógömböt, beszélő vécépapírtartót, sapkát és tarot-kártyákat (szám szerint hatot) találunk a játék zenei albuma mellett. Ezért viszont 219,99 eurót kell elkülönítenünk a családi költségvetésből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)