Hirdetés

Már tudjuk, mikor derül ki, hogy PlayStationre is megjelennek-e az Xbox játékai

|

A Microsoft Gaming két másik vezetője, Sarah Bond és Matt Booty is csatlakozik hozzá az Official Xbox Podcast különkiadásában.

Hirdetés

Az elmúlt héten számos pletyka kapott szárnyra az Xbox stratégiai irányváltásáról, melyek alapján a Microsoft videojátékos részlege előbb csak azzal a gondolattal játszott el, hogy multiplatformmá teszi a Hi-Fi Rusht, a Sea of Thievest és néhány más címet, majd hirtelen eszkalálódtak a dolgok, és már a Starfieldtől a nemrég leleplezett Indiana Jones and the Great Circle-ön át a Gears szériáig bezárólag lényegében a teljes katalógus PlayStationre és Switchre portolása szóba került.

Mi több, egyesek odáig merészkedtek, hogy az Xbox konzolok gyártásának leállítását vizionálták, ám ez utóbbit sajtóértesülések szerint Phil Spencer a minap egy alkalmazotti állománygyűlésen cáfolta.

Hirdetés

Nem kell azonban már sokat várnunk arra, hogy megismerjük a redmondiak terveit, mivel február 15-én, csütörtökön, magyar idő szerint 21 órakor a Microsoft Gaming ügyvezetője (Phil Spencer), a Microsoft Gaming elnöke (Sarah Bond), valamint az Xbox Game Studios feje (Matt Booty) az Official Xbox Podcast különkiadásában ismertetik, hogy milyen változásokra számíthatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)