Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a The Forest folytatása

|

A Sons of the Forest a trailer alapján még durvább dolgokat ígér.

Hirdetés

Az Endnight Games túlélőhorrorja, a The Forest előkelő helyet foglal el a túlélőjátékok toplistáin, elvégre nem sokszor van alkalmunk egy kannibálokkal és mutáns ocsmányságokkal teli szigeten erőforrásokat keresni, építeni és craftolni. A játék már korai hozzáférésben is hatalmas népszerűségnek örvendett, és azóta is megvan a maga bázisa, amely hihetetlenül boldog volt, amikor a 2019-es The Game Awardson bejelentették a folytatást. 

Hirdetés

A fejlesztők azóta is dolgoztak a Sons of the Foresten, munkájuk pedig hamarosan beérik, ugyanis a játék 2022. május 20-án fog megjelenni PC-re. A dátum bejelentését egy vadonatúj és helyenként igencsak hátborzongató trailer kíséri.

Továbbra is egy nyílt világú túlélőhorrorra számíthatunk, amely az Unity Engine-re épül, és szebb lesz elődjénél: továbbfejlesztett látvány, új effektek és meggyőzőbb időjárási elemek tesznek róla, hogy kihívás legyen az életben maradás, de ehhez az új ellenségtípusoknak is lesz egy-két szava. Persze védtelenek ezúttal sem leszünk a főszereplőt irányítva, hiszen különböző fegyvereket, csapdákat és eszközöket fabrikálhatunk, többek között sörétest is (a hangsúly azonban továbbra is a közelharcon lesz, így a lőszermennyiség korlátozott).

Ti be fogtok fizetni egy újabb kalandra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)