Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Ubisoft nyitott világú Star Wars játéka

|

A francia kiadónál is felsőbb hatalom erősítette meg a Star Wars Outlaws premierjének várható idejét.

Hirdetés

Frissítés: Időközben valaki a Ubisoftnál észrevehette, hogy a sajtó felfigyelt a Disney Parks oldalán szereplő írásra, ezért minden bizonnyal módosítást kért, mivel most már szimplán csak a jóval tágabban értelmezhető 2024 szerepel a játék mellett megjelenési intervallumként.

Korábban írtuk: Ahelyett, hogy saját játékfejlesztő stúdiókat, vagy komplett kiadókat vásárolna, a Disney inkább licencbe adja a birtokában lévő értékes franchise-okat, így az elkövetkező néhány évben jó néhány Marvel-kaland és egy Indiana Jones projekt mellett különféle Star Wars játékokban is elmerülhetünk majd. Az utóbbiak egyikéért az adaptációk terén nem teljesen kezdő Ubisoft felel, annak is a The Division szérián és Snowdrop motoron dolgozó malmői stúdiója, a Massive Entertainment.

A Star Wars Outlaws Egy Kay Vess nevű törvényen kívüli szerepébe helyezi a játékost, aki társa, Nix kíséretében különféle illegális ügyletekbe keveredik a peremvidéken. A történet során, mely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseménye között helyezkedik el az idővonalon, olyan planétákat és holdakat keresünk fel, mint a Tatuin, a Kijimi, az Akiva, vagy éppen a Toshara.

Hirdetés

Ami megjelenést illeti, a Ubisoft nem árult el semmi konkértumot azon kívül, hogy 2024-ben kerül rá sor, ám az idén várható 24 eseményt listázó Disney Parks blognak hála (itt főként a Mickey egeres vállalat vidámparkjaival kapcsolatos hírekről olvashatunk) kiderült, hogy a Star Wars Outlaws az év végi játékkínálatot fogja erősíteni. Sokat kell még tehát várnunk, és a csúszás sem zárható ki, de biztos, hogy még így is hamarabb játszhatunk vele, mint a Quantic Dreamnél formálódó Star Wars Eclipse-szel, vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic fejlesztői pokolban ragadt remake-jével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)