Hirdetés

Megvan, mikor érkezik iPhone-ra a Resident Evil Village

|

A Capcom elárulta, mikor köszön be a mobilokra a Resi-széria legújabb epizódja.

Hirdetés

Az Apple újabb korszakhatárhoz ért a két hete leleplezett iPhone 15-szériával, a modellcsalád két drágább tagjai ugyanis az elsők az almás mobilok történetében, amelyek már 3 nm-es gyártási technológiával készült processzort alkalmaznak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az elődeinél 10%-kal jobb számítási teljesítményt és 20%-kal erősebb GPU-t ígérő A17 chipre már átportolt AAA-játékok is érkeznek, köztük az eredetileg 2021-ben megjelent Resident Evil Village-dzsel, amiről nemrég kiderült, hogy mikor fut be.

Hirdetés

A Capcom amerikai termékoldalára ugyanis szép csendben felkerült, hogy a Resident Evil 7: Biohazard cselekményét tovább szövögető horrorkaland október 30-án köszön be az iPhone 15 Próra és az iPhone 15 Pro Maxre, vagyis aki befizet az Apple 500 ezer forintról induló vadonatúj készülékeire, az nagyjából egy hónap múlva már a telefonján is retteghet majd egy sort Lady Dimitrescutól.

Alternatívaként iPad Prón és iPad Airen is beizzíthatjuk majd a játékot, ehhez viszont legalább M1 chippel szerelt modellre lesz szükségünk. A weboldal sajnos továbbra sem fedi fel az árat, de a játék korábban kiadott maces portja idehaza 10 490 forintba kerül, így az optimistábbak reménykedhetnek benne, hogy mobilon sem kell többet kiadniuk érte.

Az iPhone 15-sorozat bemutatója óta tudjuk, hogy a Capcom a tavasszal kiadott Resident Evil 4 Remake-et is elhozza az almás telefonokra, melynek kapcsán továbbra is csak annyit árultak el, hogy még az idén esedékes a megjelenés. Itt azonban még messze nincs vége, mivel az év vége előtt a két Resident Evil mellett az egykori PlayStation-exkluzív Death Stranding is beköszön az iPhone 15 Prókra és az M-chipes iPadekre, valamikor jövőre pedig az Assassin's Creed Mirage is csatlakozik a telefonos offenzívához.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nagy kérdés, hogy a melegedés és az akku terén mennyire bírják majd a gyűrődést az iPhone-ok, a vezérléssel viszont nem lesz gond, hiszen egy ideje már az iOS és az iPadOS is támogatja az Xbox és PlayStation-kontrollereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)