Hirdetés

Megvan, mikor érkezik meg Fekete Párduc és egész Wakanda a Marvel's Avengersbe

|

Nyakunkon a Marvel's Avengersbe első nagy kiegészítője, a War for Wakanda.

Hirdetés

Az eredeti terveknél lassabban, de azért bővülget a Marvel's Avengers, most például az első teljesértékű kiegészítőt, a Fekete Párducra és annak nemzetére koncentráló War for Wakandát fogjuk megkapni. Ennek megjelenési dátumáról mesél az alábbi cinematic trailer.

A War for Wakanda DLC egészen pontosan augusztus 17-én fog megjelenni, természetesen teljesen ingyenesen (van mondjuk éppen elég csecsebecse, például csak valódi pénzzel feloldható skin, amiért tágra nyithatják a pénztárcájuk az erre fogékony játékosok).

Hirdetés

Fekete Párduc a játék harmadik új szuperhőse lesz Kate Bishop és Sólyomszem után. Az idén januárra ígért, PlayStation-exkluzív Pókembernek egyébként még mindig se híre, se hamva. A War for Wakanda az alábbi videó tanulsága szerint egy új főgonoszt is elhoz a játékba, aki nem más, mint Klaw. Az újdonságok teljes listája ide kattintva érhető el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)