Hirdetés

Megvan, mikor jöhetnek Game Passre a Blizzard és az Activision játékai

|

Az Activision Blizzard egy nagyon jó hírrel szolgált a gaming bérlet előfizetői számára.

Hirdetés

Az Activision Blizzard King felvásárlási ügye még nem zárult le. A Microsoftnak október 18-áig van ideje nyélbe ütni az üzletet, amire előzetesen már a korábban akadékoskodó brit versenyhatóság is rábólintott. Azt pletykálják, hogy a felek már 13-án, azaz pénteken pontot is tesznek a dolog végére.

Mind emlékszünk, hogy amikor lezárult a Bethesda felvásárlása, rögvest elárasztották a kiadó címei a Game Pass katalógusát, emiatt joggal merül fel a kérdés, hogy jönnek-e az Activision Blizzard játékok is, és ha igen, mikor.

Hirdetés

A válasz alapvetően igen, de nem olyan gyorsan, mint szeretnénk. A kiadó az X-en üzente meg közönségének, hogy ugyan nem tervezik idén hozzácsapni a Modern Warfare 3-at vagy a Diablo IV-et a bérlethez, de 2024 folyamán elkezdik saját játékaikkal bővíteni az Game Pass felhozatalát. Ennél pontosabb infóval egyelőre nem szolgált, de valószínűleg jelenleg nem is szolgálhatott.

A játékipar most visszatartott lélegzettel várja, amíg az utolsó aláírás is rákerül a szerződésre. Hogy mi fog történni azután, azt talán még Bobby Kotick sem tudná megmondani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)