Hirdetés

Megvan, mikor jön a Fallout 76 következő kiegészítője, új expedíciót is kapunk

|

Hamarosan pontot tehetünk a Brotherhood of Steel sztorijának végére.

Hirdetés

Meglepődtünk volna, ha a Bethesda E3-as műsorában nem bukkan fel a Fallout 76, hiszen a többjátékos móka ma a stúdió egyik legnépszerűbb játéka. Így aztán várható volt, hogy megtudunk valamit az érkező tartalmakról, s nem is kellett csalódnunk.

A Fallout 76-nak szentelt promó nagyrészt a nyolcadik ingyenes DLC-re, a Steel Reign-re fókuszált, amely a 2020-ban megjelent Steel Dawnban elkezdett történet végére tesz pontot.

Hirdetés

A kiegészítő érkezése egy ideje már ismert volt, most viszont már a megjelenési dátum sem titok: a július 7-től vághatunk bele a Brotherhood of Steel végzetét boncolgató sztorinak.

A műsor másik bejelentése egy új expedíció volt, ami Pittsburghben játszódik majd. A The Pitt című küldetés sajnos nem kapott megjelenési dátumot, a látottak alapján viszont akár még izgalmas is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)