Hirdetés

Megvan, mikor mutatják meg az új Call of Duty-t

|

A Warzone ad otthont a nagy bejelentésnek.

Hirdetés

Napok óta özönlöttek a pletykák a következő Call of Duty, a második világháborús témához visszatérő Vanguard kapcsán. Legutóbb normandiai helyszínre utaló teasert kaptunk, előtte pedig Tom Henderson tweetelt arról, hogy augusztus 19-én kerülhet sor a játék leleplezésére, méghozzá a Warzone-on belül.

A jelek szerint pedig jók lehetnek a forrásai a DualShockers újságírójának, mivel most a frissített PlayStation Store is megerősítette az értesülését.

Hirdetés

A digitális bolt felületén idejekorán megosztott hirdetés tanúsága szerint valóban augusztus 19 lesz a nagy nap, és tényleg a Call of Duty: Warzone ad majd otthont a bejelentésnek, hazai idő szerint 19 óra 30 perckor. A CharlieIntel Twitter-fiók és a Call of Duty Tracker több képet is megosztott a szivárgásról:

Ez pedig azt jelenti, hogy még az egyre dagadó zaklatási botrány sem zavarta meg az Actvision menetrendjét, hiszen már a tavalyi Black Ops Cold War esetében is augusztusra időzítették a leleplezést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)