Hirdetés

Megvan, mikor semmisül meg Verdansk a Call of Duty: Warzone-ban

|

A fejlesztők kitűzték "A Vég" időpontját, már nem sokáig harcolhatunk a Warzone jelenlegi legnagyobb játékterén.

Hirdetés

Egy ideje már a levegőben van a Call of Duty: Warzone átalakulása: sorra lepték el a zombik Verdansk egyes pontjait, és nagyon úgy tűnik, hogy az inváziót egy atombomba segítségével kívánják megállítani a helyzet kezelésével megbízott illetékesek. Bár a játék első évfordulóját lekéste, várhatóan napokon belül eljön a vég... ami egyben valami új kezdete lesz.

A Call of Duty Twitter-fiók megosztott egy rövid videót, amihez az április 21-ei dátumot írták, valamint azt, hogy "A vég már közel van".

Hirdetés

A videó arra is utal, hogy egy hét múlva este 9-kor egy a Black Ops Cold War hangulatát idéző új pálya élesedik. Pletykák szerint ez Verdansknál is nagyobb lesz, és több játékos eshet majd egymásnak egyszerre.

Közben játékosok arról számoltak be, hogy nukleáris rakéták repkednek az égen, melyek ugyan becsapódnak, de jelentős kárt nem okoznak. Nem tudni, hogy ez szándékos-e, vagy csak egy kis bénázás a Raven Software részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)