Hirdetés

Megvan, mikortól lehet átköltözni a Bethesda klienséből a Steamre

|

A Bethesda.net meg fog szűnni, de minden játékunkat átvihetjük a Valve rendszerébe.

Hirdetés

Február folyamán jelentette be a Bethesda Softworks, hogy megszünteti a Bethesda.net Launchert, melyen keresztül saját játékait tette elérhetővé az elmúlt néhány évben. A kiadó feltehetően rájött, hogy fölösleges a játékosok életét ezzel nehezíteni, így hamarosan mindent átpakol a Steamre, és a költözéssel nekünk is van feladatunk.

Április 27-étől lehet könyvtárunkat és megmaradt pénzünket áttelepíteni a Valva platformjára. A legtöbb játék mentéseivel együtt kerül át.

Hirdetés

A Bethesda.net fiókunk nem szűnik meg, arra továbbra is szükségünk lesz, ha olyan játékokat játszunk, amiknél kötelező bejelentkezni. A kiadó azt javasolja, mihamarabb cselekedjünk, mert május 11. a végső határidő, akkor fogják legkapcsolni a Bethesda.net Launchert. A Fallout 76 játékosainak külön GYIK-et állítottak össze.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az érintettek ebből a blogposztból tájékozódhatnak mindenről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)