Hirdetés

Megvan a végeredmény a Bioshock CE szavazásán

|

2K Games hivatalosan bejelentette, összeszámolta a Bioshock Collectors Edition tartalmára vonatkozó szavazatokat, így megvan mi lesz benne végül a dobozban.

Hirdetés

A fantasztikus hangulatú Bioshock FPS kapcsán először arra írtak ki szavazást, legyen-e gyűjtői kiadás. A felmérés alapján kiderült, sok ember támogatja az ötletet. Ezután a készítőktől jött még egy rendes húzás, kiírtak egy szavazást a csomag tartalmára vonatkozóan, hogy a rajongók dönthessék el mit tartalmazzon a kiadás, az eredmények pedig a következőek lettek. A Bioshock CE Augusztus 21-én jelenik meg, ugyanakkor mint a normál verzió. A doboz tartalmaz majd egy Big Daddy figurát a játékból, egy Így készült DVDt, és egy OST CDt. A domborműves külső borítás rajza pedig egy pályázat alapján fog eldölni, amire jelenleg is lehet nevezni a www.cultofrapture.com címen. Mindez megvásárolható lesz körülbelül 60 dollárért PCre, és kb. 70-ért Xbox 360ra. Arról, hogy Európába milyen árral, vagy hogy egyáltalán érkezik-e, a kiadó szerint tárgyalások folynak.

Platformok: PC Xbox
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)