Hirdetés

Megvette volna az Apple a Bungie-t

|

Játékosabb cég lehetne ma az Apple, ha akkor jó döntést hoz

Hirdetés

Tuncer Deniz, aki korábban projektvezetőként dolgozott a Bungie-nál elmondta, hogy az ezredkorufó környékén az akkori Bungie vezetők szívesen odaadták volna magukat az Apple-nek, de Steve Jobs ezt nem tartotta túl jó ötletnek.


Phil Schiller, az Apple elnökhelyettese ekkor bevetette magát és egy hét alatt rábeszélte Jobs-t az igenre. Ám amikor megérkezett a hívás a Bungie-hoz a pozitív döntésről, onnan egy szomorú válasz érkezett: a Microsoft gyorsabb volt. Steve Jobs az anekdota szerint ekkor meglehetősen dühös lett, hiszen így nem tudta teljesíteni ígéretét, hogy a Bungie játékai egy napon Mac-re is megjelennek. Vajon hol lenne ma a játékpiacon az Apple, ha akkor időben döntenek? És vajon kit fog felvásárolni a cég most, hogy van 51 milliárd fölösleges dollárja? A Sony-t? Az EA-t? Vagy a Facebookot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)