Hirdetés

Megvették az id Software-t!

|

A ZeniMax Media tegnap bejelentette, hogy sikeresen megszerezte magának John Carmackot és a legendás id Software stúdiót

Hirdetés

Az id Soft az a stúdió, akinek megvan a maga néhány jól bejáratott neve, amikhez ragaszkodik, és amelyekből időnként kihoz egy újabb, kor elvárásainak megfelelő epizódot. Ugyan akkor az a fejlesztőgárda, aki fennállása óta a saját lábán állt, a maga ura volt, a maga célkitűzéseivel és a maga döntéseivel. A tegnapi nap folyamán a ZeniMax Media és az id bejelentette, hogy a texasi csapat most már az előbbi cégóriás tulajdonát képzi.


A felvásárlásról mindkét fél elismerően nyilatkozott, és megnyugtatott mindenkit, hogy minden ugyan úgy működik majd tovább a csapat berkein belül, ahogyan eddig is. Külön kiemelték, hogy semmilyen változás nem fog történni az épp futó projektekben, így nem kell félteni se a Rage se a Doom IV játékokat. A Bethesdát is tulajdonló ZeniMaxról Todd Hollenshead az id vezetője elmondta, hogy a vásárlás révén a két nagy múltú stúdió így még szorosabban tud együtt dolgozni, egyesítve az FPS és RPG területeken szerzett tapasztalataikat, aminek majd a játékosok fogják érezni a jótékony hatásait. Szívből drukkolunk, hogy valóban így legyen. Főleg a Rage esetében ugye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)