Hirdetés

Melyik a gyorsabb: Windows 7 vagy 8?

|

Tesztünkben arra kerestük a választ, hogy a Windows 8 operációs rendszer, vagy éppen a sikeres előd gyorsabb. A válasz meglepő.

Hirdetés

A PC World legutóbbi számában exkluzív, mindenre kiterjedő Windows 8 guide ütötte minden olvasó kezét, most azonban arra kerestük a választ, hogy a redmondiak melyik operációs rendszere gyorsabb: a közönség kedvencnek számító Windows 7 vagy éppen az újdonságként ható Windows 8? Előzetesben annyit elárulhatunk, hogy nem biztos, hogy az egyes rétegek által sűrűn szidott Windows 8 elmarad a hősként tisztelt előddel szemben, sőt...

A két operációs rendszer csatájáról és arról, hogy például mennyivel rövidült meg bekapcsolásnál a várakozási idő, azt a PC World cikkéből tudhatjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)