Hirdetés

Melyik Assassin's Creed játéknak van a legnagyobb térképe?

|

Azt hihetné az ember, hogy a játéktér mérete részről részre folyamatosan nőtt, de nem teljesen ez a helyzet.

Hirdetés

A nagyobb nem mindig egyenlő a jobbal, ezt viszont csak elég lassan látták be a Ubisoft fejlesztői. Hosszú ideig ugyanis evidenciának számított, hogy a stúdió legnagyobb nyílt világú szériájának, az Assassin's Creed sorozatnak minden egyes új megjelenése csak nagyobbra és nagyobbra nőt.

2020 novemberében azonban mindez megváltozott.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla ugyanis végre valahára mert "kisebb" lenni, már ami a játék térképét illeti.

A helyzet tehát a gyakorlatban az, hogy a képzeletbeli lista első helyén az Assassin's Creed Odyssey áll, a hellén kaland ugyanis nagyjából 45 játékbéli négyzetmérföldön, vagyis körülbelül 116,5 négyzetkilométeren terpeszkedett. A második helyen a legújabb rész, a Valhalla végzett 38,5 négyzetmérfölddel (99,7 négyzetkilométerrel), a dobogó harmadik fokára pedig az Assassin's Creed Origins jutott fel 31 négyzetmérfölddel (80,2 négyzetkilométerrel).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kíváncsian várjuk, a következő új Assassin's Creed játék vajon milyen méretekkel rendelkezik majd. Ezzel kapcsolatban legkorábban idén szeptemberben érkezhetnek friss infók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)