Hirdetés

Memento Mori 2: Guardian of Immortality trailer és képek

|

Folytatódik a cseh Centauri Production misztikus kalandjátéka.

Hirdetés

Max és Lara, a Memento Mori hősei épp mézesheteiket töltik Dél-Afrikában, amikor a leányzót felhívja felettese az Interpoltól, hogy ragadjon rá buldogként egy fokvárosi műkincsrablás ügyére. Természetesen férje is elkíséri Afrika legdélebbi metropolisába, ahol némi nyomozás után megtalálják a tettest.



Emberünk menekülőre fogja, Max üldözőbe veszi, ám az őrült száguldozás szörnyű autóbalesetben végződik, mindkét járgány átszakítja a korlátot és a mélybe zuhan. A hatóságok csak a rabló tetemét találják meg, Maxot keresik egy darabig, majd egy idő után halottnak nyilvánítják. Lara teljesen összetörve tér vissza Lyonba, az Interpol központjába, ahol munkájába temetkezve próbál felejteni, ám minduntalan olyan ügyekbe botlik, amelyek arról árulkodnak, hogy Max még mindig életben lehet.



E rövidke szinopszisból még a laikusok számára is egyértelművé válik, hogy a Memento Mori: Guardian of Immortality nem a könnyed és humoros kalandjátékok sorát erősíti majd, hanem inkább a krimi-thriller vonalon toborozna rajongókat. Fejlesztői különösen büszkék az új motorra, ami sokkal élethűbb animációval jeleníti meg az arcmimikát, miközben fény-árnyék kezelése és szemmel láthatóan javult. Három karaktert nyolc fejezeten át félszáznál is több helyszínen (pl. Fokváros, Lyon, San Francisco) terelgetve, tárgyakat kombinálva, fejtörőket oldva meg, és emberek tucatjaival beszélgetve lesz időnk bőven megbarátkozni az újdonságokkal.
Az első részhez hasonlóan a német dtp Entertainment karolta fel a projektet és adja ki a kész játékot PC-re 2011 utolsó negyedévében.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)