Hirdetés

Memento Mori - Egy szoknya, egy nadrág

|

A Centauri Production legújabb point & click kalandjátékának hősét és hősnőjét csodálhatjuk meg a legfrissebb képeken.

Hirdetés

Pardon, máris kénytelen vagyok korrigálni magam, hiszen a két főszereplő mellett valamely szekta papja is látható, de mégis miféle cím lenne az, hogy Egy szoknya, egy nadrág, meg egy csuha? (Hmm... talán mégis ezt kellett volna választani.)

Memento Mori - 14. kép Memento Mori - 13. kép



A misztikus thrillernek szánt sztori két játszható szereplővel is bír. Az egyikük egy fiatal, ambiciózus rendőrnyomozó, Larisa "Lara" Ivanova Svetlova, a másikuk pedig Maxime Durand művészettörténész, akinek van bizony némi vaj a füle mögött. Max ugyanis nem sokkal azelőtt próbált egy hamisítványt rásózni Oroszország leghíresebb múzeumára (a szentpétervári Ermitázs), mielőtt az intézmény műkincsrablásnak esett volna áldozatul. Balszerencséjére egyenesen belesétál a Lara állította csapdába, s ha nem kíván hosszú éveket valamelyik vendégszerető orosz börtön celláinak egyikében eltölteni, kénytelen huzamosabb ideig az orosz hatóságok szolgálatába állítani szaktudását és kapcsolatait.

Memento Mori - 12. kép Memento Mori - 11. kép Memento Mori - 10. kép



Hamarosan szükségük is lesz Max szolgálataira, aki az Interpol kötelékébe tartozó Larával az oldalán egy rejtélyes szekta nyomába ered.
A Sherlock Holmes-féle logikát és dedukciót előtérbe helyező Lara egyébiránt anyja és nagyanyja révén látnoki képességekkel is rendelkezik, s miközben a nyomozás tart, folyton azon aggódik, mikor jön rá Maxime arra, hogy valójában miatta bukott le, s ez milyen kihatással lesz bimbódzó kapcsolatukra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)