Hirdetés

Memento Mori - Hamarosan felidézhetjük saját elmúlásunkat

|

Emlékezz a halálodra! - tartja a latin mondás. Olyannyira nem hangzik ez rosszul, hogy kalandjáték épül köréje.

Hirdetés

Tudom, hogy ezzel sok újat nem mondtam, hiszen a misztikus körítéssel tálalt történetről,  ha jól rémlik, már korábban is írtam, ráadásul a két főszereplőről, az Interpol csinos üdvöskéjéről és a művészettörténészről is összehordtam már hetet-havat. Persze csupa hivatalos információ, amit eleddig felhalmoztunk, de attól még kissé kusza lehet az összkép.

mori1.jpg


Amennyiben  felkeltette érdeklődésteket,  akkor elárulom, hogy német nyelvterületen október 31. óta kapható, így a legegyszerűbb beszerzési mód az online rendelésen felül a hegyeshalomi határátkelő ostroma után Bécs bevétele, majd a szoftveráruházak kifosztása. Viva la revolution!

mori2.jpg


Örömteli hír ugyanakkor, hogy a dtp (ő lenne a kiadó) bejelentette, még december hónapban kedveskedik nekünk egy játszható demóval.  Egyelőre csak német nyelvűről szól a fáma, de egy igazi kalandjátékost  ez nem rettenthet el a kipróbálásától. A tervek szerint Maxime Durand művészettörténészt vezethetjük végig a világhírű Ermitázs termein és folyosóin, miközben érdekes fejtörőket oldunk meg.
Apropó, videó is van, amit itt nézhettek meg (újra).

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)