Hirdetés

Memento Mori - Harc a sors ellen

|

Sötét hangulatú kalandjáték misztikus történettel, amiben a halál utáni lét örök kérdésére keressük a választ.

Hirdetés

De vajon valóban válaszokat találnak hőseink (Larissa "Lara" Ivanova Svetlova az Interpoltól és Maxime "Max" Durand művészettörténész és hamisító) útjuk végén, vagy csak a halál, s az örök elmúlás lesz osztályrészük.
A Memento Mori a kalandjátékok azon ágához tartozik, amelyek jó adag misztikummal, néhány gyilkossággal, ősi ereklyékkel és fondorlatos összeesküvésekkel teremtik meg egy izgalmas thriller hangulatát. Egyébként is csípem a műfajt, de az ilyen darabok különösen alkalmasak arra, hogy pavlovi reflexre történő reakciót váltsanak ki klikkelőizmaimból.

mementogstv.jpg


Európában 2009. első negyedévében nyílik majd arra lehetőség, hogy a műfaj rajongói a dtp és a Centauri Productions jóvoltából a szentpétervári Ermitázs képterméből kiindulva beutazzák a fél kontinenst, s felgöngyölítsenek egy rejtélyes ügyet, amiben a művészet és a halál utáni élet összefonódásaira bukkannak.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)