Hirdetés

Két játék is ingyenesen begyűjthető a Memorial Day alkalmából

|

Most két játékkal bővíthetitek a Steam-könyvtáratokat, miközben az amerikai katonák emléke előtt tiszteleg az ipar.

Hirdetés

Az USA-ban jövő hétfőn, május 28-án lesz a Memorial Day, vagy az Emlékezet napja. Ekkor emlékeznek meg azokról a személyekről, akik az amerikai fegyveres erőknél töltött szolgálatuk közben vesztették életüket.

Hirdetés

A Steam ajándékot is ad az emlékezés mellé, ezért a hétvégén ingyenesen megszerezhetővé tették a Guns of Icarus Alliance és a Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition játékokat. Nemcsak ingyenes hétvégéről van szó, hanem véglegesen hozzáadhatjátok a címeket a gyűjteményetekhez. Csak pár kattintás az egész: az első játék itt, a második pedig itt érhető el.

Akinek esetleg egyik sem ismerős - a Guns of Icarus Alliance a korábban megjelent Guns of Icarus Online bővített, felújított verziója. A steampunk légicsatákban nemcsak PvP meccseket, hanem PvE küldetéseket is teljesíthetünk, a stílus rajongóinak érdemes kipróbálni. A Galactic Civilizations 2 pedig egy 2011-es űrstratégia, ami 2015-ben kapott egy hatalmas frissítést, és azóta is minőségi játéknak számít a maga nemében.

Tegyetek velük egy próbát, semmibe sem kerül - de érdemes sietni, az akció csak két napig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)