Hirdetés

Men of War demó lokálban!

|

Mielőtt elmentek aludni, mindenképp indítsátok el a Men of War demójának letöltését. Mondjuk innen a GSO-ról

Hirdetés

Így, a nap zárásaként a Men of War demója is méltóztatott felmászni letöltőszerverünk bitektől terhes merevlemezeire, s eme örömteli esemény okán én, mint RTS műkedvelő a gondolatomat, hogy "tőccsétek' ezerrel" most írott szövegbe kódolom, Ti pedig jó eséllyel ezt dekódolni tudjátok, ott a monitor előtt. Ha esetleg ez nem így történne, akkor már bizonyára rájöttél, hogy nem tudsz olvasni. Így hiába írnám ide, hogy iskolába kellene járnod, vagy esetleg egy magántanárt felvenni, tudatodig ez is nehezen, vagy egyáltalán nem jutna el. De ha már itt vagy, akkor nem tanulásra sarkallak, hanem inkább a valamivel lentebbi sárga szöveg, egérkattintás általi molesztálására vennélek rá, mert az a link jelenti számodra a Men of War demóját féltve őrző varázskapuk kulcsát. Sőt! Ha érzel magadban annyi kompetenciát, hogy a jobb felső sarokban a "JÁTÉKINFÓ" nevezetű kis dobozkára is rá tudsz klikkelni, akkor azt is megtudhatod, hogy mi is ez a Men of War tulajdonképp. Ez egyébként ezért van. Sok sikert!

Men of War DEMO
(.zip - 400 Mb)

1.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)