Hirdetés

Men of War nyereményjáték - Nyertesek

|

Ez a nap már csak ilyen. Ma mindenki nyer! Ha eddig se Cryostasis se pedig Wheelman nem ütötte a markodat, akkor talán most csurran-cseppen egy kis Men of War.

Hirdetés

Men of War nyereményjátékunkat hiába akarnám most megmutatni, hozzá csak annak volt szerencséje, aki megvásárolta az úgynevezett GameStar magazint. Tök jó lap, én is mindig olvasom. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy arra a kérdésre, miszerint melyik a kedvenc második világháborús járművük és miért, milyen választ adtatok.

A Tigrisek viharában igyekeztünk nem túlságosan ismert járműveket is beválogatni, nem figyelmen kívül hagyva persze a rövid indoklást, hogy miért is pont ő. A három nyertes pályamunka és szerzőik következnek. Nyereményük fejenként egy Men of War játék. Gratulálunk!

Kálmán Balázs
„Én a Hadikerékpárt választanám a Magyar Kerékpáros Hadtestből. Ez a csodálatos jármű sikeresen túlélte a tankokat is, úgyhogy ideális jármű az iskolába járáshoz. A vázra erősített fegyver segítségével sikeresen megúszhatom a feleléseket, és Cooper-teszten biztosan én "futom" a legjobbat. A fogyasztási is kedvező, pár zsíros kenyérrel sok km-ert meg lehet tenni."


 

Rák Zoltán
„Ez a szappantartóra hasonlító karosszéria lehetővé teszi, hogy a jármű tudjon vízen is közlekedni a szárazföld mellett. Légi közlekedésre nem alkalmas „leider". Szerintem nyaralásra, munkába járásra ideális ez a kétéltű csoda masina. Hajó és autó is egyben. Harmadik dolog, ami mellett letettem a voksot az a jó terepmászó képessége. A zord időjárás ellen (hó, eső) a vászontető védte a bent ülőket. Egyszerű műszerfal elrendezése ideális járművé teszi a hölgyek körében is:

„Ha dühös vagy a főnöködre" egy MG-34-es géppuskával is ellátták. Kiegészítő fegyverzetként védelmi célokat szolgált. A gépet egyébként megtekinthetitek „A tizedes meg a többiek" című híres magyar háborús „film eposzban" vígjátékban. Igazi csajozós négy személyes. Kár, hogy már nem gyártják. Még most is vevő lennék rá, olcsó volt és strapabíró. Hol vannak a mai kocsik ehhez képest? Sehol. Személyes élményem volt egyszer, amikor élőben láttam egy cseh-szlovák forgalmi rendszámút a Balatonon. A fazon, aki vezette egy az egybe belehajtott a tóba amint beért a camping területére. A fent felsoroltak alapján választottam ki ezt a remek kis járgányt."


Horváth Gábor
„- Óránkénti 42km-es sebességével sebességhatárt betartva lehet közlekedni a városba, nem ragadna be soha a dugókba, hisz ki az, aki nem áll félre egy 60 tonnás tank láttán.
- Terepjáró képességének hála nagy távolságokat tudunk lerövidíteni, akár még légvonalba is.
- A bevásárlás is könnyű lenne, hisz 700LE motorjának hála jól meglehet pakolni, és még a parkolás is könnyen menne, hisz bárhova be tud parkolni.
- Bulizni is lehetne vele, hisz elbírja még a legnagyobb teljesítményű hangfalakat is, így akár egy mozgó diszkót kaphatunk

Nos remélem egyetértetek velem, és méltányoljátok eme rövid alkotásom:)
Jah azt írtátok, hogy kell 1 fotó a járműről, de nem bírtam eldönteni hoyg eredeti 2. világháborúból származó kép kell vagy jó lesz-e az is amin én is rajt vagyok egy eredeti tankkal így küldök kettőt.(a srác sérült lábbal vagyok én:), még jelenleg is sérült:( )"
Nyereményjáték eredményhirdetetés!

 

Különbejáratú második világháborús járműparkunkat a galériában találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)