Hirdetés

Meneküljetek, érkezik az új Amnesia!

|

Az utóbbi évek egyik legfélelmetesebb indie horrorja folytatást kap, vagy konzolátiratot, vagy mindkettőt egyszerre.

Hirdetés

2010 végén az aprócska Frictional Games olyan kalandjátékot tett le az asztalra, ami egyrészt simán lejátszotta a Penumbra trilógiát, másfelől olyan nyomasztó és félelmetes atmoszférát teremtett, amihez még nem nagyon volt szerencsénk.



Miközben a horrorok túlnyomó többsége kínál valamilyen lehetőséget arra, hogy az ember megvédje magát akár fegyverrel, akár pusztakézzel, addig az Amnesia: The Dark Descent nem hagyott más lehetőséget, mint a menekülést és a rejtőzködést. Az pedig, hogy a sötétben bujdosva lassan megőrült az általunk irányított karakter (ha fényt csinál, azzal felhívja magára üldözője figyelmét), már csupán a hab volt a tortán.



Minden jel szerint egy újabb Amnesia vár ránk a finnek jóvoltából, ami lehet közvetlen folytatás, előzmény, vagy akár mellékszál is PC-re, esetleg konzolokra is, ám azt sem zárhatjuk ki, hogy az egyévesnél valamivel idősebb játék konzolos átiratára (a fejlesztők már régóta tervezik, hogy nyitnak a konzolok felé) utal a hivatalos honlap. Rövidesen kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)