Hirdetés

[MOZI] Mennyből az alien

|

Új Alien vs. Predator: Requiem trailer került fel a netre. A film és játékvilágban egyaránt híres idegen lények majd pontosan karácsonykor, a szeretet ünnepén cincálják szét egymást - velünk egyetemben.

Hirdetés

A trailerben ugyan sok részlet megegyezik a korábbiakkal, de egész szellemesen vágták össze a jól ismert karácsony dalocskával. Az Alien vs. Predator: Requiem sztorija szerint a két gyűlölködő idegen faj ezúttal egy a Földön lévő kis balszerencsés falvacskában esik egymásnak. A falu lakosságának össze kell fognia, hogy egyáltalán túléljék az idegen lények mészárlását. A rendező ezúttal nem Paul W.S. Anderson, hanem a Strause testvérek: Colin és Greg Strause, akik korábban többek között a 300, illetve a Mission Impossible speciális effektusain dolgoztak. A szereplőgárda egyik tagja sem túlságosan ismert színész, úgyhogy kicsit homlokráncolva, de azért kíváncsian várjuk, milyen sci-fi horrorfilmet láthatunk majd a szeretet ünnepén… A trailert ITT nézhetitek meg.

 

avp2fx2_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)