Hirdetés

Mennyit lehet vajon keresni a kalózkodással?

|

A kalózkodás még akkor is csúf dolog, ha az ember jóhiszeműen követi el a vétséget. Amikor viszont a kalóznak fizet a felhasználó a készítőnek pedig nem - nos az csúfabb. S nagyon büntetendő.

Hirdetés

Persze ezúttal nem a sok millió "kiskalózról" lesz szó, hanem a nagy kalózokról, akik ebből élnek. 

Németországban a Kino.to portál adminját ítélték el éppen: a bíróság 3 év szabadságvesztésre kötelezte, valamint elrendelte vagyontárgyainak, így házának és Audi A6 típusú gépkocsijának elkobzását, továbbá bankszámlájának zárolását. Az ítélet jogerős,

Egyébként alig 1,1 millió rendbeli szerzői jogi sértésről volt szó - s persze az is kiderült, hgoy ezzel a tevékenységével mennyi pénzt keresett a portál segítségével. Aki további részletekre kíváncsi az ügyben, az legyen szíves testvéroldalunk, a Computerworld cikkével folytatni az olvasást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)