Hirdetés

Mennyivel szebb a Gran Turismo 7, ha PS5-ön játszod?

|

A Gran Turismo 7 megjelent mind az előző, mind a jelenlegi generációs PlayStation konzolokra, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden gépen ugyanolyan szépen fut.

Hirdetés

A játékipar alapjai roskadoznak a COVID-19 okozta korlátozások, a hardverhiány és a crypto bányászat miatt, így érthető, hogy a fejlesztők a szokásosnál tovább támogatják a korábbi gépeket is. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden doboz ugyanazt a teljesítményt tudná kitolni magából.

A Gran Turismo 7 kapcsán is felmerült a kérdés, hogy vajon képes-e élvezhetően futtatni a PS4 azt a játékot, amit elsődlegesen a Sony új konzoljára szántak. A GameSpot videója most ezt fogja megválaszolni.

Hirdetés

A srácok felvették ugyanazokat a jeleneteket mind PS4-en, mind PS5-ön, és az eredmény egész meglepőre sikerült. A Gran Turismo 7 ugyan veszít valamennyit a fényekből és a képfrissítési sebességből a PS4-en, de távolról sem mondanánk kellemetlennek a játékélményt.

Akit érdekelne további játékmenet anyag, az nézzen rá EndreMan első köreire, aztán fussa át Paca tesztjét is, mielőtt vásárlásra adná a fejét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)