Hirdetés

Méregdrága Razer perifériák SWTOR rajongóknak

|

Alig jelent meg a Star Wars: The Old Republic, máris piacra dobta 570 kollekcióját a Razer.

Hirdetés

Ha valaki nem szeret feleslegesen pénzt kiadni, vagy archaikusan mondva fogához veri a garast, kerülje el messzire a Razer legújabb, a Star Wars: The Old Republic jegyében fogant termékcsaládját.



A teljes kollekció egy billentyűzetből, egy egérből és a hozzá illő egérpadból, valamint egy fejhallgatóból áll. Utóbbi 130 dollárba kerül, amiért cserébe 7.1-es hangzást biztosít, állítható birodalmi és köztársasági emblémával és fényforrással rendelkezik.

50 140 dollár


A 17 gombos rágcsáló sem olcsóbb, ára 140 dollár, bár kétségtelen, hogy egy MMO-nál jól jöhet, ha csak egy ujjnyújtásnyira van minden fontosabb képesség. Vezetékkel, vagy anélkül is üzemeltethető, továbbá a füleshez hasonlóan őt is ellátták egy szépen világító emblémával, ami igény szerint rendeződik birodalmi, vagy köztársasági formába. Egéralátét nem jár hozzá automatikusan, azért további 50 dollárt kell fizetnünk.



A készlet legdrágább darabja a billentyűzet a maga 250 dolláros árcédulájával (egyébként már ott tartunk, hogy lazán vehetnénk magunknak egy X360-at és egy PS3-at, vagy egy belépő szintű PC-t). A nem éppen zsebpénzbarát beviteli eszköz 10 extra billentyűvel rendelkezik azon felül, hogy alapjáraton képes 10 parancsa letárolására. Továbbá felszerelték egy LCD-kijelzőként és funkcionáló tapipaddal, ahol beállítástól függően felvillan az elmaradhatatlan birodalmi vagy köztársasági embléma.



Az eszközöket már most meg lehet vásárolni a Razer hivatalos oldalán, de tényleg csak akkor javasolt ennyire mélyen a zsebbe nyúlni pár periféria miatt, ha nem viseli meg komolyabban a családi költségvetést.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)