Hirdetés

Mérges vagy? Nosza, ereszd ki dühödet!

|

Ha valaki megbántott, vagy nem szimpatikus, esetleg nem szeretsz valakit/valamit, most szitává lőheted!

Hirdetés

Ha már valóságban nem is követhetünk el merényletet médiaszemélyiségek, rossz ízű zöldségek, gonosz ellenségeink ellen, azért még virtuálisan megtehetjük a Shoot it! segítségével.

Az oldalra bármilyen 100 kb-nál nem nagyobb, JPG formátumú képet feltölthetünk, s két tár, azaz 30 lőszer segítségével szürke pontokat varázsolhatunk a képre. Ideglevezetésnek tökéletes, de a valóságban senki NE próbálja ki! A Kiszel Tünde rajongóktól előre is elnézést kérek, nem tervezek semmilyen merényletet a dekoratív médiaszemélyiség ellen. Egy tárban 15 lőszer található, s az "R" billentyű lenyomásával cserélhetjük ki az üres tárat a telire. Ha teljesen kifogytunk a töltényből, az "Y" gombot megnyomva törölhetjük a golyó ütötte nyomokat a képről, s újabb 30 lőszerrel gazdagodunk. Közelíteni úgy tudunk, ha a jobb egérgomb lenyomása után a "Zoom In" funkciót választjuk. Visszatérni a "Show All" opcióval tudunk. Jó ideglevezetést, s figyelem, a képet senki ne vegye komolyan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)