Hirdetés

Meseszép a Trine 2 - ráadásul magyar felirattal jön

|

A varázsló, a tolvaj és a lovag platform kalandjai folytatódnak, csak éppen még meseszerűbb környezetben.

Hirdetés

 

A Trine nem ismeretlen a Gamestar olvasók előtt, hiszen nem is olyan régen teljes játék volt a Gamestar DVD-n.

A Lost Vikings és a Goblins sorozat előtt tisztelgő Trine 2 három karaktere közül bármelyiket irányíthatjuk, sőt ha vannak barátaink akik nem riadnak vissza egy fizikai alapú fejtörőkkel megspékelt platform játéktól akkor akár hárman is tolhatjuk hálózatban vagy az interneten keresztül.

A Playon marketingesétől kapott infó szerint ráadásul magyar felirattal fog megjelenni aTrine 2 valamikor december elején. Az alábbi kis videó nagyszerűen megmutatja mire is számíthatunk, a sok agyatlan hentelés és lövöldözés mellett/helyett ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemekkel kellene megbolondítani kicsit a játékipart. Engem teljesen elvarázsolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)