Hirdetés

Mesharray Digital Media School - pécsi nyílt nap

|

A Mesharray Digital Media School februárban nyílt napot tart, melyre természetesen mindenkit szeretettel várnak.

Hirdetés

Akit érdekel a 3D modellezés és hasonló érdekes dolgok, az látogasson el február 10-én Pécsre, ahol is a Mesharray Digital Media School nyílt napján belekóstolhat a digitális látványtervezés működésébe. Részletek a hírdetés alatt.

"A Pécsi Egyetem Pollack Mihály Műszaki Karán kialakított új Mesharray teremben, Autodesk 3ds Max szoftver-környezetben  3D vizualizáció képzést indít Magyarország legnagyobb számítógépes grafikát oktató intézménye, a Mesharray Digital Media School. Az iskola a képzéshez kapcsolódóan, melyet elsősorban a digitális látványtervezés iránt érdeklődő építészek, belső építészek és lakberendezők részére ajánl, új oktatótermébe 2010. február 10-én, szerdán 17 órai kezdettel szeretettel várja a 3d világa iránt érdeklődőket. A nyílt nap keretében a jelenlévők bepillantást nyerhetnek a képzésbe, megismerhetik az Autodesk 3ds Max szoftver nyújtotta lehetőségeket és találkozhatnak az oktatóval.

A bemutatón való részvétel ingyenes, de előzetes, az oktatóközpont weboldalán leadott online regisztrációhoz kötött.

Helyszín: Pécsi Egyetem Pollack Mihály Műszaki Kar, 7624 Pécs, Rókus u.2 /b K. épület I. em. 118
Időpont: 2010. február 10.  17.00
Info vonal: (06 1) 359-6410
További részletek: http://www.mesharray.hu/nyiltnap.aspx?id=41"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)