Hirdetés

A Metacritic alapján ezek lettek az év legrosszabb játékai

|

A kritikákat összesítő oldal közzétette azon idei játékok listáját, amiket mindenképp érdemes kerülni.

Hirdetés

Többnyire jó volt 2018, csak néhány nagyobb játék okozott csalódást, miközben mások az évtized legjobbjai közé kerültek.

Hirdetés

A Metacritic listáján azok a 2018. január 1. és 2018. december 18. között megjelent játékok szerepelnek, amik legalább 7 kritikusi értékelést kaptak, és összesítettben a legalacsonyabb pontszámot szerezték meg. A multiplatform játékoknál azon platform pontszámát nézték, ahol a játék a leggyengébben teljesített.

Az év legrosszabbja a The Quiet Man lett 29-es átlaggal. A Square Enix rettenetesen mellényúlt ezzel, egy érthetetlen, félkész, technikailag is borzalmas alkotás született.

Ezt a Gene Rain követi, egy kínai játék, ami idejétmúlt grafikával, idegesítő játékmenetével, gyenge angol fordításával 32 pontos átlaggal tudott zárni.

A harmadik legrosszabb a 34 pontos Fantasy Hero ~unsigned legacy~, mely egy eleve sem jó PlayStation Vita-s játék még rosszabb switches átirata.

A lista így folytatódik:

4. Agony - 34 pont
5. Past Cure - 34 pont
6. Super Seducer: How to Talk to Girls - 35 pont
7. One Piece: Grand Cruise - 35 pont
8. Hollow - 36 pont
9. Underworld Ascendant - 36 pont
10. Shaq Fu: A Legend Reborn - 36 pont

Szerintetek melyik volt az év legrosszabb játéka? Játszottatok ezek valamelyikével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)