Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - itt az angol trailer

|

2013 februárjában várható a nagy nevű sorozat legújabb darabja, a Tokio Game Show keretében bemutatott trailert most angolul is megcsodálhatjuk végre. Ezek után pedig lehet vitázni: jó irányba tart a sorozat?

Hirdetés

Időközben megújult fejlesztőcsapat, az MGS4-ből ismert főszereplő, sandbox játékmenet, sokkal inkább akciódús harcok, karddal való emberaprítás belassítva - ezek jutnak elsőként az ember eszébe a Metal Gear Rising: Revengeance kapcsán, amire jó sokat kellett várni, így természetesen nagy a para, hogy vajon milyen lesz a végeredmény, főleg a Platinum Games keze alatt.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy lesz-e PC-s változat, de legalább a Tokio Game Show keretében bemutatott trailer már angolul is megjelent, érdemes végignézni megint (így, hogy már érteni is lehet, amit a szereplők csacsognak), aztán pedig indulhat az eszmecsere arról, hogy vajon Raiden új kalandja mennyire lesz majd sikeres.

A pletykák szerint a Metal Gear Rising: Revengeance Collector's Edition kiadása mellé egyébként egy ütős lámpát is csomagolnak majd, ahol természetesen a kard kapja a főszerepet. Nem néz ki rosszul, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)