Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - szeretnénk folytatást?

|

Szívesen látnánk a Metal Gear Rising: Revengeance folytatását? A Konami kérdőívben faggatja a rajongókat.

Hirdetés

Több fronton is támad a Metal Gear franchise: a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 2014-ben várható, visszatér a Metal Gear Online is, Kojima már a Metal Gear Solid remake-en gondolkodik, miközben a számítógéppel rendelkező játékosok elégedetten hümmögnek a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változatának bejelentése kapcsán. Lehet ezt még fokozni?

Lehet, ugyanis a Konami egy kérdőívet indított útjára azzal a nem titkolt céllal, hogy feltérképezze a játékosok igényeit és többek között megkérdezték azt is, hogy mit szólnánk a Metal Gear Rising: Revengeance 2-höz. Ami minket illet, a Metal Gear Rising: Revengeance teszt pontszáma alapján nem nagyon kérdés, hogy mit gondolunk.

A kérdőív kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe, cserébe viszont részt veszünk egy sorsolásban, amelynek keretein belül 500 amerikai dollár értékű kupont lehet nyerni. Tessék véleményt nyilvánítani, most meg is éri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)