Hirdetés

Ezúttal egy Xbox 360-as Metal Gear cím vált játszhatóvá Xbox One-on

|

A konzol visszafelé kompatibilitásának hála az előző konzolgenerációról Xbox One-ra költözött a Metal Gear franchise mellékszála, így már ezen a platformon is ismét átélhetjük az Platinum Games klasszikusát. De nem csak azt.

Hirdetés

Larry "Major Nelson" Hyrb csak úgy szórja kifelé Twitteren az "újabb Xbox 360-as játék vált elérhetővé Xbox One-ra" típusú üzeneteket, hiszen egy hét sem telt el azóta, hogy a Batman: Arkham Origins és három másik társa megérkezett a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára és máris befutott a következő adag. 

Hirdetés

A visszafelé kompatibilitás funkció legújabb ajándéka nem más, mint a Platinum Games által fejlesztett Metal Gear Rising: Revengeance, a Metal Gear széria spin-offja, amely négy évvel játszódik a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots eseményei után és egy cyborg nindzsát, Raident irányíthatjuk benne. A Revengeance 2013-ban jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, majd 2014-ben a PC is csatlakozott. Azonban nem csak a Metal Gear mellékszál vált játszhatóvá Xbox One-on, hanem a Frontier Developments (Elite: Dangerous) puzzle-je, a Screamride is, amelyet a Microsoft Studios adott ki 2015-ben. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen játékok kerültek fel eddig a listára, kattintsatok egy határozottat a linkre, összegeztük őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)