Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - az új frissítésnek hála már Quiettel is játszhatunk

|

Közel egy év után jelent meg új frissítés a játékhoz, de megérte várni rá.

Hirdetés

Ki tudná elfelejteni a 2015-ös Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain meglehetősen alulöltözött női karakterét, Quiet. Elég csak a zuhanyzós jelentre gondolni és azonnal megannyi kedves emlék jön elő az emberben. A nosztalgiát pedig tovább fokozza a játék most megjelent új frissítése. 

Hirdetés

A 2018 júliusi update-nek köszönhetően ugyanis immár a játék multiplayer módjából indítható FOB küldetésekben akár Quiettel is játszhatunk. Quiet emberfeletti sebessége valamint álcázóképessége remek előnyöket biztosít, ha éppen egy másik játékos bázisára szeretnénk bejutni. Persze különleges technikáin túl mesterlövész puskájára is támaszkodhatunk majd a missziók folyamán. 

Nagyjából egy évvel ezelőtt adott ki egyébként hasonló frissítést a Konami, akkor Ocelot került be a FOB küldetésekbe. A mostani update egyébként a Renov-Ickx bis puska halálos és nem halálos verzióit is elérhetővé tette, továbbá sötét anyag generátorra és energiapajzzsal is felszerelhetjük már karakterünket. 

A Konami pár képet is kiadott a frissítésről, mutatjuk őket:

A frissítésről a hivatalos oldalon találtok további információkat. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain új frissítése PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érhető el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)