Hirdetés

Metal Gear Solid: Ground Zeroes - visszatér a régi Snake

|

A PlayStation tulajok egy bónusz missziót kapnak a Metal Gear Solid: Ground Zeroeshoz, melynek főszereplője a régi, szögletes Snake.

Hirdetés

A PlayStation 4 All Access alatt megerősítették, hogy a PlayStation 3 és/vagy 4 konzolokkal rendelkező játékosok egy kizárólag a számukra elérhető exkluzív küldetéssel szórakozhatnak majd a 2014 tavaszán érkező Metal Gear Solid: Ground Zeroesban, ami a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint kívánja felvezetni.

A „Deja vu" nevű küldetésben a játékosok joggal érezhetik majd, hogy Snake karaktere rengeteget fejlődött az elmúlt 15 évben, ugyanis visszatér az eredeti, klasszikus Snake karaktermodell, amivel igazi retró érzés lesz feladatokat teljesíteni, ahogyan az alábbi videóban is láthatjátok:

A franchise atyja, Hideo Kojima szerint a Metal Gear Solid: Ground Zeroest úgy tervezték, hogy olyan kulcsfontosságú elemeket hozzon be és ismertessen meg velünk, amely lehetővé teszi a számukra, hogy a valamikor 2014-ben megjelenő Metal Gear Solid 5-ben kihasználjanak minden lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)