Hirdetés

Metal Gear Solid pletyka

|

Érkezett egy hír, amolyan "ezt beszéli már a fél város" jelleggel, hogy a Konami nem csak Playstation 3 rendszerre készíti majd el a soron következő Metal Gear Solid epizódot.

Hirdetés

A Sony jelenleg nem kevés gonddal küzd. Akkumulátorokat kellett visszahívnia, digitális fényképezőgépeikben fedeztek fel hibát, nem tudták tartani a Playstation 3 gyártási terveket és ügy tűnik a Grand Theft Auto széria mellett a Metal Gear Solid exkluzivitásáról is le kell majd mondania. A Konami közeli források szerint ugyanis a cég nem hiszi, hogy a gyér PS3 mennyiség mellett haszonnal tudná értékesíteni a Metal Gear Solid negyedik részét, így Xbox 360-ra is megjelenteti majd a játékot, persze jó pár hónappal késöbb. Sajnos úgy tűnik, hogy a Sonynak egyetlen exkluzív játéka sem marad, hisz lassan az F1 játékok jogai is lejárnak, ami után szabad lesz a vásár a FIA igazgatóinál. Így utóljára még egyszer elmondanám: mindez egyelőre pletyka, nem szabad készpénznek venni.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)