Hirdetés

Metal Gear Solid Rising - Csodaszép grafika minden platformon

|

Az új, multiplatform Metal Gear Solid játék grafikájára különös hangsúlyt fektetnek a készítők.

Hirdetés

Sok dolgot lehet mondani a Metal Gear Solid 4-re, de azt, hogy ronda lenne, biztosan nem. Ennek ellenére Kojima és csapata úgy döntöttek, hogy az új, Metal Gear Solid Rising játékukhoz egy teljesen új grafikus motort készítenek.

Ennek több oka is van, mondta Kojima. A Metal Gears Solid 4 nagyon szép, de azóta azért fejlődött a technológia, és ők is tanultak néhány új trükköt. Feltett szándékuk, hogy a kor követelményeinek megfelelő grafikával vértezzék fel az új Metal Gear Solid játékot, és mivel mindezt most multiplatform környezetben kell megtenniük, úgy érezték, dukál egy új grafikus motor. Kojima letette a nagyesküt, hogy a Metal Gear Solid Rising minden platformon a lehető legjobban fog kinézni. Várjuk epedezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)