Hirdetés

Metal Gear Solid újdonságok

|

A nemrég véget ért MGS 20. évfordulója alkalmából tartott sajtókonferencián sok új információ és project látott napvilágot a szériával kapcsolatban.

Hirdetés

Az első bejelentés a PSP-re készülő animált digitális MGS képregény, a MGS2 Bande Dessinee volt. Hideo Kojima szerint a mű remekül ki fogja aknázni a kézikonzol képességeit. Ezután a Metal Gear Solid negyedik részéből következett egy kommentárral egybefont live demo. Kojima úr részletesebben az Octocamo új képességeire, és a MG Mk. II használatára tért ki, ezen kívül nem maradt el a puskatusos mogyorótörés (Hideo itt viccesen megjegyezte, hogy ez a 20 évnyi MGS esszenciája) és a hordóban való gurulás bemutatása. Ezek után bejelentésre került a Metal Gear Solid Online, amely csak PS 3-ra jön, és lényegében az MGS arénásított változata. Két csapat lesz, akiknek egymást kell megtalálniuk és kiiktatniuk, persze az összes kütyü használható lesz, amely eddig a játékokban is alkalmazható volt. Egy zárt béta lesz augusztus 20. és szeptember 8. között, amire már lehet is jelentkezni. A show zárásaként Hideo előhúzott a zsebéből egy MGS 20. évfordulós mobilt, amelyet a Sony fog gyártani és forgalmazni hamarosan.

 

metal_gear_solid_4.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)