Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - zseniális, amit a modderek művelnek vele

|

A Metal Gear Solid legújabb része kész Kánaán a modderek számára. Olyan megoldások születtek, amik mellett nem mehettünk el szó nélkül.

Hirdetés

A Metal Gear Solid: The Phantom Pain az év egyik legnagyobb durranása lehet, amíg azonban erre várunk, a Ground Zeroesban múlathatjuk az időt. Maga a játék nem hosszú, de a moddereknek hála rengeteg extra tartalommal lehet felpörgetni. Arról már korábban beszámoltunk, hogy maga Hideo Kojima is játszható karakterként bukkant fel, most azonban ennél jóval elborultabb dolgokkal találtuk szembe magunkat.

Természetesen mint a legtöbb PC-s őrületnek, ennek is a NeoGAF fórum volt a bölcsője, ahol egymást érték a különböző modok illetve forráskód módosítások, amelyekkel a legapróbb dolgoktól kezdve a modellek lecseréléséig rengeteg dologba belepiszkálhattak a hozzáértők. 

Előbb Chico bukkant fel, aztán Snake korábbi szinkronhangja, David Hayter is megjelent egy gif erejéig. Az egyik legnagyobb buli persze az állatok modelljét emberire cserélni, immár nem csak madárként szárnyalnak szabadon a humanoidok, hanem láncra verve is megfigyelhetjük őket.

 

 

Persze ha ez nem elég, nyomhatjuk Skull Face-szel is, miközben a Final Countdown dübörög a háttérben.

De ha zavar a sötétség, arra is van megoldás

Ezt meg ne is próbáljuk megérteni.

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes december 18. óta játszható PC-n, és bár túl sok tartalom nincs benne, a legelszántabbak kihozzák belőle, amit tudnak. Képzelhetitek, mi lesz, ha megjelenik a The Phantom Pain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)