Hirdetés

Metal Gear Solid V - megjelent a befejezés, aminek még nem kellett volna

|

Létezik egy olyan befejezése a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek, amit akkor lehet megnézni, ha a világ összes nukleáris töltetét sikerül deaktiválni. Ez a feltétel ugyan nem teljesült, de a videó elérhetővé vált a PC-s változatban.

Hirdetés

Bár már idén lesz három éves a Metal Gear Solid V, még mindig rengetegen játszanak vele aktívan. Az alábbi videó feloldásához szükséges feltételt azonban így is szinte lehetetlen teljesíteni.

Hirdetés

A feladat ugyanis az, hogy minden játékos deaktiváljon minden nukleáris fegyvert saját bázisán. Ha tényleg mindenki, aki valaha játszott, megcsinálja ezt, akkor ment volna le a videó, ami a PC-s változatban pár napja valamiért megjelent. Néhányan úgy gondolták, így akar a Konami hírverést csinálni a Metal Gear Survive-nak, és miközben ezt a lehetőséget nem vethetjük el, a kiadó elmondta, ő sem tudja, mi a hiba oka. Bocsánatot kért, megnyugtatásul közölte, hogy a játék egyébként redeltetésszerűen működik, és megígérte, hogy a jövőben igyekezni fog a hasonló eseteket elkerülni.

A szóban forgó jelenet pedig ez, szinte megható: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)