Hirdetés

Metallica Pinball gép készül - fotó

|

A Stern Pinball legújabb készülőfélben lévő flipper gépének témája nem más, mint az egyik legnagyobb heavy metál banda, a Metallica.

Hirdetés

Alig pár nap telt el a szomorú esemény óta, amikor is a Rock Band Store-ból eltűntek a Metallica 2007-ben feltöltött számai, amiket hamarosan a PSN-es és az Xbox Live-os változatok is követnek. De, ha egy legenda eltűnik, jön helyette egy másik.

A flipper gépeket gyártó Stern Pinball vállalat tegnap egy videóval súlyosbított hivatalos közleményben közölte az örömhírt, miszerint egy Metallica témájú pinball-on dolgoznak. Korábban már csináltak egy AC/DC-s gépet is, úgyhogy nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a cég ízlésével bizony semmi baj sincs. Érdemes körülnézni a hivatalos honlapon is, mert akadnak ott még érdekességek bőven. Addig is íme az első kép az asztalról:

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a Metallica Pinball, vagy hogy lesz-e digitális verzió. Annyi viszont biztos, hogy a legendás együttes 30 évének sikerszámait sikerült összeválogatni az asztalhoz, a "Creeping Death"-től a "Battery"-n át egészen a "Master of Puppets"-ig benne lesz minden. Nyilván lesz majd aki húzza a száját, hogy miért került bele 90-es évek utáni szám, vagy épp előtti, de azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy ez egy olyan line-up, amire szívesen elmennénk élőben is.

Maga az ötlet nem új, sok hasonló témájú flipperjáték bújik meg a neten, de egy profi digitális asztalra is biztosan lenne kereslet, gondoljunk csak a magyar fejlesztésű Star Wars Pinball sikerére. 

Ti milyen témájú asztalt csinálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)