Hirdetés

Metro 2033 - A második hivatalos trailer

|

Végre akciót is kaptunk az ígéretes Metro 2033-ból

Hirdetés

Talán nem toltak bele annyi pénzt mint a Modern Warfare 2-be, talán nem is kap akkora hírverést mint az, de scriptelt jeleneteit elnézve semmi szégyellnivalója nem lehet vele szemben. Metro 2033 trailer érkezett.


Egészen pontosan a második hivatalos Metro 2033 trailer, ha hihetünk a cirill betűkbÅ‘l magyarra fordító Google-nak. A lineárisan megkötött történet egyik velejárója, hogy ez elÅ‘re elrendezett eseményekkel el tudják érni azt a kívánt hatást, amit csak az MI koordinált szabad játékmenet még nem tudhat magáénak. Ezért kár lenne a Metro 2033 számlájára írni, hogy majdhogynem egy csÅ‘ben haladunk az elejétÅ‘l a végéig. Mert ha a „csÅ‘ben" töltött idÅ‘ átlagban csak fele annyira lesz a scriptelt jelenetektÅ‘l izgalmas és látványos, mint a most befutott második hivatalos Metro 2033 trailer, akkor ma este nyugodtam hajtom álomra a fejemet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)