Hirdetés

Metro 2033 folytatás: Last Light alcímmel?

|

A Metro 2033 második része a Metro 2033: Last Light címet kaphatja.

Hirdetés

A 2010. márciusában megjelent Metro 2033 fps lövölde Dmitry Glukhovsky azonos című novellája alapján készült, melyben az emberiség egy kisebb csoportja Moszkva metró alagutaiban próbálja túlélni a mutáns lények támadását.

Azt már sejteni lehetett, hogy folytatás érkezik a játékból, de nem tudtuk, mi lesz a címe. Sokan gondoltak a 'Metro 2034' elnevezésre, a THQ domain regisztrációi alapján viszont mást fogunk kapni. A THQ bejegyeztette ugyanis a 'metrolastlight.com', a 'lastlightgame.com' és a 'metro2033lastlight.com' címeket.

A folytatásról semmi mást nem lehet egyelőre tudni, de remélhetőleg hamarosan hallunk valamit felőle. Nektek tetszett az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)