Hirdetés

Metro 2033 - Hamarosan érkezik a DLC

|

Érdekes kis DLC csomagot dobott össze a 4A Games.

Hirdetés

A mai DLC csomagok általában néhány új tárgyat, esetleg pár multis térképet tartalmaznak, nem úgy a Metro 2033 esetében. A 4A Games gondolt egy nagyot, és inkább egy új nehézségi fokkal kedveskednek a rajongóknak.

A "Ranger Pack" a nevét adó Ranger fokozatot engedélyezi, némi apróság mellett. Aki nekivágna újra a Metro 2033 kalandjainak, az kösse fel a gatyát. Normál Ranger fokozaton ugyanis az ellenfelek sokkal nagyobbat sebeznek, jóval kevesebb a lőszer. Hardcore Ranger módban egyáltalán nincs HUD sem. Cserébe kapunk két új fegyvert, és a meglévő fegyverek is sokkal nagyobbat sebeznek. Öcsivadászoknak jó hír, hogy újabb 250 pontot szedhetünk össze az új öcsik segítségével. A megjelenésről csak annyit mondott a 4A Games, hogy hamarosan érkezik a cumó Xbox LIVE-ra, és a Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)